montana wrote:τωρα τα 3 λινκ με τα κινεζικα cnc μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με της τιμες!να μου πεις κινεζικα ειναι κατι δεν θα πηγαινει καλα στο μηχανημα αλλα επειδει εχω παρει μερικα επιτραπεζια κινεζικα μηχανηματα πχ κορδελα μικρη/φαλτσοδισκο/πλανια μπορουν με μια πολυ μικρη μετατροπη σε μερικα σημεια που "πασχουν" να γινουν πολυ καλα εργαλεια.
τωρα για να μην υπαρχουν υποψιες απο αλλους,στο μνμ που σου εστειλα φιλε sv3aq σου ειπα οτι ειδα να λενε για 1000δες ευρω και επαθα πλακα.σε ρωτησα αν υπαρχει καποιο παλικαρι που να μπορει να μου φτιαξει ενα ρουτερ και βεβαια να πληρωθει κανονικα.δεν νομιζω να ζητησα κατι παραξενο.ζητησα μαστορα να το φτιαξει και να τον πληρωσω.
Φιλε Μοντανα ειπες τη λεξη κλειδι!"Μετατροπη"Εκει εγκειται η ολη φαση!Παιρνεις ενα μηχανημα και το βελτιωνεις.Μπορεις να κανεις ενα κινεζικο μηχανημα να πεταει,αν προσεξεις που εχει προβλημα και το φτιαξεις.Οσο για το ΠΜ που εστειλες στον Χαρη,τι υποψιες να δημιουργησεις???Και μεις που νομιζαμε οτι θελετε να κανετε πραξικοπημα!!!
Ευλογο αυτο που τον ρωτησες!Οσο για τα "χιλιαρικα" οντως!Βρε μοντανα μπηκες σε ενα χωρο που δεν ειχες ξανασχοληθει,λογικο ειναι να παθεις μια και δυο "πλακες".
Ειδα τα λινκ που σου εδωσε ο Βασιλης
Σκεψου τα σοβαρα,μην κοιτας οτι ειναι κινεζικα...Στα χρηματα που θες να διαθεσεις δεν σε παιρνει για κατι αλλο.Πολυ καλες τιμες!Και φαινονται προκομενα.
Αλλο πραγμα που πρεπει να σκεφτεις ειναι οτι δεν χρειαζεται να βιαστεις και να διαθεσεις ολα τα χρηματα με την μια!Εμεις τι νομιζεις,οτι τα πηραμε/φτιαξαμε ολα σε μια νυχτα?
Κανε καποια οικονομια και δωσε κατι παραπανω!Αργα και μεθοδικα,εκτος αν σου περισσευουν!
Οσο για να στο εφτιαχνε καποιος δεν θα σου ερχοταν πιο φθηνα!Συνηθως οταν ο "πελατης" θελει φθηνα πραγματα,ξεκινανε οι τσαπατσουλιες!!!
Σου εβαλα το μικροβιο,για ξανασκεψου το!
Χαρη,τωρα το ειδα το λινκ!!!Τι τιμες ειναι αυτες, 50 και 70 χιλιαρικα για στραντζαριστα???Οι φωτο ειναι κορυφαιες!
Οντως 3D renders
Με 70 χιλιαρικα εγω σου φτιαχνω ρουτερ ενα στρεμα να κλαδευεις τις πορτοκαλιες με ακριβεια!!
Αυτο που οφειλω να παραδεχθω στον τυπο ειναι οτι σε καποια μηχανηματα χρησιμοποιει γραμμικα σερβο,αυτα ειναι οντως ακριβα!Τα υπολοιπα ομως...
Αυτα!
YΓ Μοντανα για πες μας τις σκεψεις σου,αισθανεσαι μια λιγουρα στο στομαχι και μια ανακατοσουρα στην τσεπη?
Καλως ηρθες στο club!
Evolution
Λαμπράκης Πάνος