Λέγε με UCB για συντομία, η συνδεσμολογία των διακοπτών είναι για Normaly Open, και εκεί που είναι περισσότεροι από ένας με λογικό OR. Αν η περίπτωση σου είναι διαφορετική, πες μου να σου πω τι γίνετα (το κύκλωμα εισόδου παραμένει ακριβώς ίδιο, αλλάζει μόνο ο τρόπος που συνδέοντε οι διακόπτες οπότε μπορείς να φτιάξεις την πλακέτα και βλέπουμε).
Ξεχασα να πω ότι συνδιάζεις οποιαδήποτε τοπολογία Controller (Α, Β, C, ULN) με οποιαδήποτε τοπολογία στο Driver (Α, Β) σε βολεύει. Ξέχασα να βάλω και προτεινόμενη τιμή στην αντίσταση βάσης των transistor. Καλά ειναι από 5.1kΩ για να μήν φορτώνεις την παράλληλη εως 10kΩ-20kΩ, μην είναι και τελείως ξεφτίλα το ρεύμα και είναι ευαίσθητο στο θόρυβο, αλλά βασικά και μεγαλύτερες και μικρότερες θα δουλέψουνε. Η τοπολογία Α controller χωρίς transistor δεν εγγυώμε οτι θα δουλέψει γιατί εξαρτάτε πολύ από το optocoupler (τι ρεύμα θέλει και το συντελεστή μεταφοράς ρεύματος από την είσοδο στην έξοδο), και την παράλληλη (πόσο ισχύρο pull up έχει, δηλαδή πόσο ρεύμα μπορεί να δώσει σε High, και τι τάση βγάζει, υπάρχουν παράλληλες που βγάζουνε 5V αλλά κάποιες καινούριες βγάζουνε 3.3V). Μπορεί να δουλέψει με λίγο διαφορετική αντίσταση (αντί για 2.2kΩ που έχω στο σχήμα). Οι άλλες τοπολογίες θα δουλέψουνε όπως είναι για οποιαδήποτε παράλληλη (πλην τρελών περιπτώσεων που δεν έχω δει ποτέ και δεν μπορω να φανταστώ).
Πολύ σημαντικό σε περίπτωση που δεν έγινε σαφές οτι άλλα τα +5V controller και άλλα τα +5V driver. Και επίσης τα +5V driver καλό είναι να παράγοντε τοπικά στον κάθε Driver με (7805 από την τροφοδοσία του αν η τάση δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλιώς με transistor - zener). Όταν λέω διαφορετικά +5V, μπορεί να προέρχονται και από τον ίδιο μετασχηματιστή αρχικά (στην ανάγκη), αλλά παράγονται από διαφορετικό 7805. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό και έχεις μόνο ένα τροφοδοτικό για +5V, τότε ίσως να τα βολέψεις βάζοντας ξεχωριστά καλώδια που πάνε από την τροφοδοσία στην κάθε συσκευή. Όμως το καλλύτερο είναι αυτό που είπα στην αρχή, ξεχωριστό τροφοδοτικο +5V για τον controller (αυτή η τάση μπορεί να είναι και από το PC στο οποίο είναι συνδεδεμένος, θα έχεις ground loop αλλά δεν πειράζει εκεί γιατί τα ρεύματα είναι μικρά και το ground loop είναι από το PC στο PC οπότε δεν χάθηκε και ο κόσμος) και τοπική παραγωγή των +5V πάνω στον κάθε driver. Μόνο έτσι αποφεύγεις τελείως τα ground loops.