Γεια και παλι!
Σορρυ βρε μοντανα αλλα εγω δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος για να ρωτησεις τι μηχανημα να παρεις!!!
Μπορει να σε παραπεμψω και στην NASA για να κανεις δουλεια σου...Βασικα πρεπει ν'αλλαξω το nickname μου!
Πρεπει να λεγομαι "0.0001"
Επειδη ειδα οτι ο Χαρης φρικαρισε,εχει δικιο αλλα το θεμα ειναι οτι εχω και εγω δικιο.Δεν ηξερα τι θες...Απλα εγω αν δω ενα μηχανημα με ανοχες 1mm φρικαρω!
Οσο για τα φραγκα μαλλον εχω δικιο!Γιατι?Γιατι θες ετοιμο...Και ειδες ο Χαρης τι ειπε?"Ενα ρουτερακι που φτιαχνουμε"
Εσυ τι ειπες? : "εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να φτιαξω μονος μου cnc"
Οποτε που βρισκεται η χρυση τομη....?
Βρειτε τα μεταξυ σας!!!
Μη περιμενετε να σας χρυσωσω το χαπι και να σας πω οτι και με ενα πενηνταρικο θα κανετε δουλεια σας...
Φιλε Μοντανα και γω αερομοντελιστης ειμαι και για hobby το ξεκινησα...Εγω ομως κατεργαζομαι μεταλλα μεταξυ αλλων για κατασκευες και εκει 1 χιλιοστο ειναι περαν συζητησεως...Δουλευω σε μηχανουργειο με 8 CNC (MORI SEIKI,OKUMA,CINCINNATI) και αναγκαστικα τα χειριζομαι.Οταν μπλεκεις ολη μερα με GO/NOT GO δοκιμαστικα,μικρομετρα,καλυμπρες κλπ. καπως σου ερχεται!Ξερεις τι ειναι να προσπαθεις να ταιριαξεις ρουλεμαν και για 0.005mm να ειναι μποσικο?Πλεον εχω αλλη αντιληψη για το χομπυ...Με επηρεαζει η δουλεια στο χομπυ μαλλον,τι να πω?
ΥΓ Το βιντεο με το 5αξονικο ειναι για να δεις την καρινα που φτιαχνεται,οχι αντιπροσωπευτικο του τι χρειαζεται για να κανουμε την δουλεια μας!
ΥΓ2 Ειτε ετοιμο παρεις,ειτε το φτιαξεις μονος σου κανε μου μια χαρη και σημειωσε οτι φραγκα δωσεις γι'αυτο και μετα πες μου να δω...Μιλαω σωστα ή λεω οτι μου κατεβει?
ΥΓ3 Χαρη για ποιον λες απο Καστορια?
ΥΓ4 Τελος για να μην σε αγχωνω με αυτα που λεω να θυμησω οτι ο'τι λεω ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη και μπορει να μην αντανακλα την πραγματικοτητα!
Evolution
Λαμπράκης Πάνος