logo








Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


5 Pages123>»
yiorgoskamp Offline
#1 Posted : Sunday, May 20, 2012 9:52:17 AM(UTC)
yiorgoskamp

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 10/19/2010(UTC)
Posts: 485
Man
Location: Thessaloniki

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)

Χαιρετω την παρεα

Εχω βρη ενα μοτερ στην αποθηκι, και θα ηθελα την βοηθεια σας ως προς την αναγνοση στο ταμπελακι.νομιζω οτι ειναι τριφασικο.

Και αν μπορω να το χρησημοπιοισω σε μονοφασικο με κανενα μαγικο τροπο!!!!

εχει ειδη μια "περιεργη" σινδεσμολογια και πριζα σουκο στο τελος!

να το βαλω στη πριζα?

τι γνωμη εχεται?

 

φιλικα γιωργος

yiorgoskamp attached the following image(s):
20052012762.png
20052012763.png
20052012764.png
Sponsor

stefos1 Offline
#2 Posted : Sunday, May 20, 2012 2:10:48 PM(UTC)
stefos1

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/21/2012(UTC)
Posts: 39
Location: athens

απο την πρωτη φωτοφραφια που βλεπω λεει 220/380 οποτε λογικα ειναι και για 220ν
elias54 Offline
#3 Posted : Sunday, May 20, 2012 3:52:28 PM(UTC)
elias54

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 2/9/2011(UTC)
Posts: 1,074
Man
Location: Κατερίνη Ελλάς

Thanks: 5 times
Was thanked: 54 time(s) in 35 post(s)

Ηδη έχει τον πυκνωτή οπότε λογικά θα το συνδέσανε σε τρίγωνο.

Βάλτο και αν ζορίζεται στο ξεκίνημα ή δεν ξεκινά και θέλει βοήθεια με το χέρι άλαξε τον πυκνωτή (αυτό το άσπρο) με έναν ίδιο

Ηλίας

Την πρώτη φορά που το είπα το κατάλαβαν 3. Την δεύτερη το κατάλαβαν 10. Την τρίτη φορά το κατάλαβα εγώ.
telisasp Offline
#4 Posted : Sunday, May 20, 2012 7:36:30 PM(UTC)
telisasp

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 5/19/2012(UTC)
Posts: 7
Location: Florina Greece

Καλησπερα και μια ερωτηση.Οταν λεει σε τορνο (Γερμανια) οτι ειναι 400 v τι ενοει;Ενταξει ετσι οπως ειναι δουλευει μονο 400 βολτ δεν εχει διακοπτη επιλογης 220/400 για αμεση επιλογη και τοποθετηση στην πριζα.
Υπαρχρι δυνατοτητα επεμβασης στην συνδεση (στο κουτακι) απο μενα η απο ειδικο ηλεκτρολογο με καποιες αλλαγες να δουλεψει και με 220v ( bv20l-1, paulimot 2500,2700,3600 κλπ ) πολυ ωραια τορνακια αλλα 400v

ΥΓ Συζητηθηκε πιο πανω στο ποστ αλλα το ρωταω πιο συγκεκριμενα. ευχαριστω.
Τελης Α.
elias54 Offline
#5 Posted : Sunday, May 20, 2012 8:13:26 PM(UTC)
elias54

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 2/9/2011(UTC)
Posts: 1,074
Man
Location: Κατερίνη Ελλάς

Thanks: 5 times
Was thanked: 54 time(s) in 35 post(s)

Χωρίς τα στοιχεία του μοτέρ πως να σου πώ, μάλον τον Χάρυ Πότερ χρειάζεσαι.

Ηλίας

Την πρώτη φορά που το είπα το κατάλαβαν 3. Την δεύτερη το κατάλαβαν 10. Την τρίτη φορά το κατάλαβα εγώ.
yiorgoskamp Offline
#6 Posted : Sunday, May 20, 2012 8:22:25 PM(UTC)
yiorgoskamp

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 10/19/2010(UTC)
Posts: 485
Man
Location: Thessaloniki

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)

Ευχαριστο ευχαριστο

Δουλεψε!!! χωρις μπαμ!!! χωρις πατ!!!

Ερωτηση αλλη τωρα....... λεει 1450 στροφες, και εχει και μιωτηρα και της κανει 70.....

και λεει και CV 1/4, αυτο τι ειναι? ποσο δυναμη λεει, αν λεει, το ταμπελακι?

ειναι 1/4 του ιπου?!! δλδ.....?

1450 δια 70 = 20.71..........δλδ 20.71 προς 1

αρα 20.71 επι 1/4 = 8.28 ιπους?????!!!!! καλα λεω?!!!

(αααααα!!! γιατι αμα ειναι ετσι............ πιανω δουλεια!!!! εχω project!!!!!!

βρε πως μου ξεφευγε τοσο καιρο!!!!)

telisasp Offline
#7 Posted : Sunday, May 20, 2012 8:37:50 PM(UTC)
telisasp

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 5/19/2012(UTC)
Posts: 7
Location: Florina Greece

Ηλια ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν το εχω δει καν ειναι το μοτερ που φοραει ο τορνος τον βγαζει μονο σε 400V ολα τα μοντελα και επειδη ο τορνος εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα (οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον) εσυ ξερεις πολυ περισσοτερα εχεις τοση πειρα ειπα μηπως ισχυει κατι γενικο στα τριφασικα μοτερ δεν ξερω καν αν ειναι με καρβουνακια η οχι δεν εχειρυθμιση στροφων αλλα σασμαν με δυο λαβιεδες εχει και δυο προωσεις να δουμε αυριο με την δημοπρασια τι θα γινει.
εδω το site http://www.ebay.de/itm/P...&hash=item4603c2b750
ριξε ενα βλεμμα και πες την αποψη σου.
Τελης Α
yiorgoskamp Offline
#8 Posted : Sunday, May 20, 2012 8:50:50 PM(UTC)
yiorgoskamp

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 10/19/2010(UTC)
Posts: 485
Man
Location: Thessaloniki

Thanks: 1 times
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)

παντος, εχει τριφασικο φις και διακοπτη.

μαλον για τριφασικο μιαζει. αλλα οκ, με δυο τρια κατοσταρικα του χονης ενα ινβερτερ και εισαι οκ!!

elias54 Offline
#9 Posted : Sunday, May 20, 2012 11:04:55 PM(UTC)
elias54

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 2/9/2011(UTC)
Posts: 1,074
Man
Location: Κατερίνη Ελλάς

Thanks: 5 times
Was thanked: 54 time(s) in 35 post(s)

Σαν τόρνο ας απαντήσουν άλοι πιό γνώστες, για το μοτέρ βλέπω διακόπτη ελέγχου βοηθητικού κυκλώματος, άρα ρελαί αναστροφής, αν τον πάρεις μου στέλνεις τα σχέδια και ΟΛΑ γίνωνται για τους συμφορμίτες.

Ηλίας

Την πρώτη φορά που το είπα το κατάλαβαν 3. Την δεύτερη το κατάλαβαν 10. Την τρίτη φορά το κατάλαβα εγώ.
elias54 Offline
#10 Posted : Sunday, May 20, 2012 11:08:41 PM(UTC)
elias54

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 2/9/2011(UTC)
Posts: 1,074
Man
Location: Κατερίνη Ελλάς

Thanks: 5 times
Was thanked: 54 time(s) in 35 post(s)

Γιώργο ότι είναι 1/4Ηρ είναι σίγουρο, Τώρα για τους ίππους που εσύ βγάζεις δες τη φυσική γυμνασίου εγώ πήγα προ αμνημονεύτων ετών.

Ηλίας

Την πρώτη φορά που το είπα το κατάλαβαν 3. Την δεύτερη το κατάλαβαν 10. Την τρίτη φορά το κατάλαβα εγώ.
Users browsing this topic
Guest
5 Pages123>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.204 seconds.