Οι Κινεζοι θα μας φανε τις τυροπιτες θα μας Γα..... τις γυναικες!!!
Ρε μαγκες η απαντηση ειναι απλη..Τι αγχωνεστε?Νομιζετε οι μεγαλες εταιρειες δεν ξερουν κατα που πεφτει η Κινα?
Και wabeco και prazi να παρετε,που θεωρουνται κορυφη και παλι αυτες οι εταιρειες που νομιζετε φτιαχνουν τα χυτα τους μεσα στο εργοστασιο???
Οποτε κοιταξτε τι παιζει: οι ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ της καθε εταιρειας αλλαζουν και επακολουθα το αποτελεσμα στην ποιοτητα και στην τιμη.
Πρεπει να καταλαβετε οτι ο Κινεζος ειναι ΦΙΛΟΣ μας και οχι εχθρος μας.Εκτος αυτου ΤΟΣΕΣ απαιτησεις εχετε για hobby?
Εγω παντα ηξερα τι να περιμενω απο τον κινεζο,τι να παρω και τι να μην παρω απο αυτον.
Και τελος αν αυτο το μηχανημα που παρετε το προσεξετε και του διορθωσετε οτι προβληματακια εχει και για περιπτωση μετατροπης το μετατρεψετε σωστα και με μερακι,πιστεψτε με δεν θα ζηλευετε τιποτα απο τα μεγαλυτερα μηχανηματα.Εγω προσωπικα εχω δουλεψει απο OKUMA,MORI SEIKI,CINCINNATI μεχρι και HERBERT CNC του 72 στο οποιο τα προγραμματα τα "φορτωνουμε" με διατρητη ταινια.Και αυτα εχουν τα μειονεκτηματα τους,το κολπο ειναι ο χειριστης/προγραμματιστης τι κανει.
Αυτο που σιγουρα πρεπει να κοιτατε ειναι η σχεση τιμης/αποδοσης.
Evolution
Λαμπράκης Πάνος