logo








Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


PopolarosGR Offline
#1 Posted : Tuesday, November 1, 2016 10:44:03 PM(UTC)
PopolarosGR

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/1/2016(UTC)
Posts: 6

Παιδια Καλησπερα.Εχω ενα τριφασικο κομπρεσερ αερος το οποιο θα ηθελα να το δουλεψω σε ενα οικιακο δικτυο ΔΕΗ 220volt.Εαν αλαξω την συνδεσμολογια απο τριγωνο σε αστερα ποση ισχυ θα χασω απο το μοτερ?Θα λητουργησει με ενα ινβερτερ? Το μοτερ ειναι 4HP 2.900Kw CIMA. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Sponsor

       iMago - Unique gift - Smart Modular Personalized Lithophane Lamp
cnc_freak Offline
#2 Posted : Wednesday, November 2, 2016 8:51:50 PM(UTC)
cnc_freak

Rank: Gooroo

Groups: Member
Joined: 6/13/2014(UTC)
Posts: 663
Man
Location: Korydallos

Thanks: 4 times
Was thanked: 84 time(s) in 83 post(s)
Να δείς και τί τάση είναι μοτέρ. Αν είναι 220/380 Δ/Υ τότε δε θα χάσεις καθόλου ισχύ.
Ειδικός είναι αυτός που έχει διαπράξει όλα τα λάθη που ήταν δυνατόν να γίνουν σε ένα πολύ μικρό πεδίο.
flintstone Offline
#3 Posted : Thursday, November 3, 2016 3:04:20 AM(UTC)
flintstone

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 7/31/2012(UTC)
Posts: 1,044

Thanks: 9 times
Was thanked: 42 time(s) in 40 post(s)
Tα 220Δ ειναι τριφασικο δεν ειναι για το μονοφασικο 230.
Δεν γινετε να το δουλεψεις με καμια αλλαγη συνδεσμολογιας.
Μονο με inverter θα μπορεσεις πιθανον να το δουλεψεις.
Για γραψε τα στοιχεια του μοτερ...

Edited by user Thursday, November 3, 2016 3:07:15 AM(UTC)  | Reason: Not specified

bouboulas Offline
#4 Posted : Thursday, November 3, 2016 11:54:12 AM(UTC)
bouboulas

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 12/24/2011(UTC)
Posts: 301
Location: Περαμα- Πειραιας

Thanks: 29 times
Was thanked: 37 time(s) in 36 post(s)
Δεν ξέρω αν σε συμφέρει η αγορά ενός ινβερτερ για να κάνεις δουλειά. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα μονοφασικό μοτέρ και θα αντικαθιστούσα το υπάρχον http://www.toolplanet.gr...%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20(%CE%9C%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A1)%20NOVA%20ML100L1-4%203HP%201400RPM%20220V%20%CE%9C%CE%95%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A4%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%A6%CE%99%CE%A3
Σταματης Βερτοπουλος

Ποιος είπε πως τα δηλητηριασμένα μανιτάρια δεν τρώγονται. Απλός τρώγονται μόνο μια φορά…………
PopolarosGR Offline
#5 Posted : Thursday, November 3, 2016 3:02:46 PM(UTC)
PopolarosGR

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/1/2016(UTC)
Posts: 6

Παιδια το μοτερ γραφει 380Δ και 660Υ...
flintstone Offline
#6 Posted : Thursday, November 3, 2016 3:35:38 PM(UTC)
flintstone

Rank: Genius

Groups: Member
Joined: 7/31/2012(UTC)
Posts: 1,044

Thanks: 9 times
Was thanked: 42 time(s) in 40 post(s)
παρε αλλο μοτερ...
Τι ισχυ εχει αυτο ?

Edited by user Thursday, November 3, 2016 3:36:16 PM(UTC)  | Reason: Not specified

PopolarosGR Offline
#7 Posted : Thursday, November 3, 2016 10:11:13 PM(UTC)
PopolarosGR

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 11/1/2016(UTC)
Posts: 6

4HP ειναι το μοτερ...
cnc_freak Offline
#8 Posted : Thursday, November 3, 2016 10:17:30 PM(UTC)
cnc_freak

Rank: Gooroo

Groups: Member
Joined: 6/13/2014(UTC)
Posts: 663
Man
Location: Korydallos

Thanks: 4 times
Was thanked: 84 time(s) in 83 post(s)
Αν το μοτέρ σου είναι 380/660 δέν μπορείς να το δουλέψεις σε μονοφασικό δίκτυο με inverter.
Πρέπει να το αλλάξεις με άλλο μονοφασικό 3KW(4HP).
Ειδικός είναι αυτός που έχει διαπράξει όλα τα λάθη που ήταν δυνατόν να γίνουν σε ένα πολύ μικρό πεδίο.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.050 seconds.
      iMago - Unique gift - Smart Modular Personalized Lithophane Lamp