logo








Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


georgg Offline
#1 Posted : Wednesday, May 24, 2017 6:02:57 PM(UTC)
georgg

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/1/2016(UTC)
Posts: 100

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
καλησπερα μια ερωτηση ο τροπος που κοβω με την cnc φρεζα ειναι ο εξης βαζω το κοπτικο στην θεση που θα ξεκινησει η κοπη μετα διαβαζω τον g κωδικα ας υποθεσουμε οτι λεει η πρωτη κινηση θα ειναι χ30-υ40-ζ10 παω στο ofset στον mach3 και βαζω ofset τα αντιθετα δηλαδη χ-30-υ-40-ζ-10 ετσι ωστε το κοπτικο να ερθει στην θεση που ειχα ορισει στην αρχη ειναι σωστο η λαθος αυτο
Sponsor

       iMago - Unique gift - Smart Modular Personalized Lithophane Lamp
cnc_freak Offline
#2 Posted : Thursday, May 25, 2017 6:59:55 AM(UTC)
cnc_freak

Rank: Gooroo

Groups: Member
Joined: 6/13/2014(UTC)
Posts: 670
Man
Location: Korydallos

Thanks: 4 times
Was thanked: 85 time(s) in 84 post(s)
Δεν είναι λάθος εφόσων δουλεύει, αλλά αβολο... Κανονικά θα πρέπει να συμπήπτει το μηδέν του κομματιού με το πραγματικό(σχετικό) μηδέν της μηχανής.
Ειδικός είναι αυτός που έχει διαπράξει όλα τα λάθη που ήταν δυνατόν να γίνουν σε ένα πολύ μικρό πεδίο.
georgg Offline
#3 Posted : Thursday, May 25, 2017 7:53:20 AM(UTC)
georgg

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/1/2016(UTC)
Posts: 100

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
οταν σχεδιαζω οτιδηποτε στο fusion 360 και εξαγω g κωδικα αυτος εχει απο μονος του τα αρχικα σημεια που θα πανε οι αξονεσ χψζ και απο εκει αρχιζει η κοπη του σχεδιου πωσ αλλιως μπορω να το κανω για να ξεκιναει η κοπη απο εκει που θελω εγω
info@kalarakis.com Offline
#4 Posted : Friday, May 26, 2017 7:21:36 AM(UTC)
info@kalarakis.com

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 4/6/2010(UTC)
Posts: 349
Location: kriti iraklio

Thanks: 2 times
Was thanked: 18 time(s) in 17 post(s)
Να πειραξεις το post procesor
Καπου θα λεει onStart ή κατι τετοιο και εκει θα σου βαζει Χ Υ Ζ =0
Εναλλακτικα κανε μια ερωτηση στο κατασκευαστη.
flintstone Offline
#5 Posted : Friday, May 26, 2017 5:46:00 PM(UTC)
flintstone

Rank: Genius

You are a member of these groups:: Member
Joined: 7/31/2012(UTC)
Posts: 1,047

Thanks: 9 times
Was thanked: 42 time(s) in 40 post(s)
Δες τι ειναι το g53 και g54-g59
Πρεπει να κανεις touch off στο g54 και να μηδενισεις εκει.
LamprosCrete Offline
#6 Posted : Thursday, September 7, 2017 4:25:36 PM(UTC)
LamprosCrete

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 9/7/2017(UTC)
Posts: 1

Originally Posted by: georgg Go to Quoted Post
οταν σχεδιαζω οτιδηποτε στο fusion 360 και εξαγω g κωδικα αυτος εχει απο μονος του τα αρχικα σημεια που θα πανε οι αξονεσ χψζ και απο εκει αρχιζει η κοπη του σχεδιου πωσ αλλιως μπορω να το κανω για να ξεκιναει η κοπη απο εκει που θελω εγω

Καλησπερα φιλε. Οταν εισαι στο cam στην ενοτητα setup, ψαχνεις για τη κατηγορια ''work coordinate system''.
Users browsing this topic
Guest (3)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.062 seconds.
      iMago - Unique gift - Smart Modular Personalized Lithophane Lamp