logo








Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


5 Pages«<345
mixalhsxalk Offline
#41 Posted : Monday, December 11, 2017 7:30:01 AM(UTC)
mixalhsxalk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/12/2017(UTC)
Posts: 64
Man
Location: Μυτιλήνη

Thanks: 5 times
Cnc freak είπα να ξεκινήσω κι εγώ με τα cnc κ όλο προβλήματα έχω.Ούτε μια κοπή μέχρι στιγμής.Τώρα με τα linuxcnc μου είπαν οτι έχω θέμα ότι έχω χαμηλό latency περίπου στα 25000.Κ είπα να αλλάξω όλο το σέτ σε amd e350 που βλέπω μέσα στα φόρουν οτι δουλεύει με καλό latency.Ελπίζω να δουλέυει καλά το εργαλείο μετά.
cnc_freak Offline
#42 Posted : Monday, December 11, 2017 10:09:40 AM(UTC)
cnc_freak

Rank: Gooroo

Groups: Member
Joined: 6/13/2014(UTC)
Posts: 732
Man
Location: Korydallos

Thanks: 4 times
Was thanked: 86 time(s) in 85 post(s)
Τώρα τι cpu έχεις που έχεις τα προβλήματα;
Ειδικός είναι αυτός που έχει διαπράξει όλα τα λάθη που ήταν δυνατόν να γίνουν σε ένα πολύ μικρό πεδίο.
mixalhsxalk Offline
#43 Posted : Monday, December 11, 2017 1:39:06 PM(UTC)
mixalhsxalk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/12/2017(UTC)
Posts: 64
Man
Location: Μυτιλήνη

Thanks: 5 times
Είχα έναν q6600 μετά δοκίμασα έναν core2duo E4400 κ τέλος έναν celeron 420.Με τον celeron κ τον e4400 πήγα στα 23000.Διάβασα ο βλάκας στα φόρουν οτι αυτή εδώ : http://www.asrock.com/mb/AMD/E350M1/ είναι αρκετά καλή.Αλλά πως θα βάλω παράλληλη??

Edited by user Monday, December 11, 2017 1:40:34 PM(UTC)  | Reason: Not specified

john 2004 Offline
#44 Posted : Monday, December 11, 2017 11:15:13 PM(UTC)
john 2004

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/28/2013(UTC)
Posts: 38
Man
Location: piraeus

Thanks: 4 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Γνωμη μου, βρες ενα παλιο pc με παραλληλη με τουλαχιστον 2 γιγα μνημη και core duo (σχεδον τσαμπα). Καντου ενα φορματ και βαλε xp και συνεχισε με mach3. Ειμαι σιγουρος πως δεν θα εχεις προβλημα.

Edited by user Monday, December 11, 2017 11:16:34 PM(UTC)  | Reason: Not specified

mixalhsxalk Offline
#45 Posted : Tuesday, December 12, 2017 7:45:40 AM(UTC)
mixalhsxalk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/12/2017(UTC)
Posts: 64
Man
Location: Μυτιλήνη

Thanks: 5 times
Για να είμαι ειλικρινής λίγο που τα δουλεψα τα linuxcnc δεν έχουν καμία σχέση με τα windows.Το μηχάνημα κάνει πολύ πιο γλυκές κινήσεις.Είναι αρχή για μένα κ καλύτερα να πάω σε κάτι σωστό απ το να παίζω με σπασμένα προγράμματα κ τα unstable windows.Πήρα μια asrock q1900 μητρική με ενσωματωμένη παράλληλη που προτείνουν πολλοί.Θα έχω κ το νου μου για καμία mesa 6i25 παράλληλη κ πιστεύω να είμαι κύριος κ να μην έχω άλλο θέμα..
stathina Offline
#46 Posted : Tuesday, December 12, 2017 11:07:02 AM(UTC)
stathina

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/13/2016(UTC)
Posts: 87

Thanks: 6 times
Φίλε μου εμπειρία με τα touchprobe δεν έχω άπλα έχω δει άπειρα video .... και ναι από ότι φαίνεται παίρνει πολύ χρόνο Για να ολοκληρωθεί το σκανάρισμα .... Με τά Linux cnc Νομίζω ότι το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν θα βρεις υποστήριξη στα ελληνικά θα πρέπει να διαβάζεις αγγλικά να ξέρεις καλά αγγλικά Μιας και ελάχιστοι ασχολούνται στην Ελλάδα με το Linux και δύσκολα να βρεις κάποιον να σου πει κάτι γι' αυτό. έδω σ αυτό το Φόρουμ νομίζω υπάρχουνε δυο τρια άτομα
Users browsing this topic
Guest (10)
5 Pages«<345
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 1.821 seconds.
      iMago - Unique gift - Smart Modular Personalized Lithophane Lamp